Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Blog

In onze blogs vertellen we u alles over treinreizen in Zwitserland, ons aanbod, de mooiste panoramaroutes, de meest indrukwekkende bergtreinen, maar ook het verschil in klasse en seizoenen, tips voor leuke bestemmingen en bijzondere plekken om te overnachten.

Het uitzicht vanuit een panoramawagon van de treinreis Bernina Express op de route Chur-Tirano bij het dal van Poschiavo in Zwitserland.

Treinreizen in Zwitserland

Treinreizen in Zwitserland wordt steeds populairder, maar waarom, hoe reis je het beste per trein in Zwitserland en voor wie is het geschikt.
Read More
Swiss Air Zwitserland

Uw reis naar Zwitserland

Uw vakantie begint al met het vertrek van thuis! Onderweg geniet u al van de verschillende regio’s en het landschap waar u door heen reist. Er zijn verschillende manieren om naar Zwitserland te reizen, per trein, vliegtuig of auto.
Read More
Treinreizen Zwitserland - Bernina Express panoramatrein in de Montebellobocht met de Morteratsch gletsjer op achtergrond

De 11 mooiste treinreizen in Zwitserland

We hebben voor u de 11 mooiste treinreizen in Zwitserland op een rijtje gezet. Met de trein komt u in Zwitserland op plaatsen waar u met de auto of bus niet kunt komen. Dwars door de Alpen of over een bergpas. Treinreizen over de mooiste trajecten en met de meest spectaculaire uitzichten!
Read More
MOB GoldenPass Chocoladetrein van Montreux naar de chocoladefabriek van Cailler-Nestlé in Broc

Treinreis met de chocoladetrein van de GoldenPass

Zwitserland is echt het paradijs voor chocoladeliefhebbers. Er gaat zelfs een speciale chocoladetrein!
Read More
Met de steilste tandradbaan ter wereld van de Pilatus Bahn naar de top van de berg Pilatus bij Luzern in Zwitserland.

Pilatusbahn: de steilste tandradbaan ter wereld

De steilste tandradbaan ter wereld brengt mij naar de top van de berg Pilatus en langzaam kijk ik over de bergtoppen heen, met in de verte het blauwe Vierwoudstrekenmeer.
Read More
Glacier Express

De Glacier Express – langzaamste sneltrein van de wereld

Het is een reis die hoog op mijn bucketlist staat. Een reis dat 3 kantons doorkruist, 91 tunnels passeert en over 291 bruggen gaat. Ik neem de langzaamste sneltrein ter wereld, de Glacier Express.
Read More

Reisvoorstel aanvragen