Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Allianz reis- en annuleringsverzekering

Reis- en Annuleringsverzekering

Schade kan op heel veel manieren ontstaan. Maar ook op heel veel plaatsen. Met een reisverzekering bent u verzekerd voor schade die u tijdens uw reis oploopt. Er zijn verschillende soorten reisverzekeringen kijkt u bij het afsluiten van uw reisverzekering altijd goed de polisvoorwaarden na.

Een annuleringsverzekering vergoedt schade indien u door een bepaalde gebeurtenis niet op reis kunt of uw reis moet afbreken. De verzekeraar zorgt ervoor dat u de kosten van de annulering van de reis terugkrijgt. De meeste annuleringsverzekeringen vergoeden ook de annuleringskosten als u uw reis tussentijds moet afbreken, bijvoorbeeld omdat een familielid ernstig ziek is geworden of overleden is. U krijgt dan de reissom terug of een deel hiervan. In uw polisvoorwaarden leest u precies wat geldige redenen zijn om de reis te annuleren.

Berekenen van de premie van de annuleringsverzekering:
De premie bedraagt 5,9% van de totale reissom + € 6,50 poliskosten, over dit bedrag wordt 21% assurantiebelasting berekend.

Over Allianz Global Assistance

PUUR treinreizen werkt voor het afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering samen met Allianz Global Assistance. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in reisverzekeringen, hulpverlening en persoonlijke diensten. Ze verkopen hun producten en diensten onder eigen label, maar werken ook onder private label voor onder andere (zorg)verzekeraars, reisorganisaties, vliegmaatschappijen, auto-importeurs en leasemaatschappijen.

Wereldwijde hulpverlening

Allianz staat voor wereldwijde hulpverlening. Ze opereren op vijf continenten, in 34 landen, waaronder Nederland. De ruim 12.000 eigen werknemers werken samen met ruim 400.000 dienstverleners én een internationaal netwerk van lokale agenten in landen waar ze geen eigen vestiging hebben. Zo kunnen ze dag en nacht voor u klaar staan, waar ter wereld u ook bent. Het motto is ‘How can we help?’ Wereldwijd profiteren 250 miljoen klanten van de dienstverlening.

Nederland

De Nederlandse vestiging van Allianz Global Assistance bevindt zich in Amsterdam. Van daaruit werken 290 enthousiaste medewerkers. Ook als u zich in het buitenland bevindt, wordt u altijd in uw eigen taal te woord gestaan. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor ruim 2,2 miljoen auto’s. De vele verschillende typen verzekeringen kunnen altijd perfect op uw wensen afgestemd worden. De reis- en annuleringsverzekeringen kunnen praktisch en voordelig gecombineerd worden.

Allianz Group

Allianz Global Assistance is onderdeel van de Allianz Group, één van de grootste verzekeraars ter wereld.

Reisvoorstel aanvragen