Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Over ons

Wij verzorgen PUUR en alleen treinreizen in Zwitserland!

PUUR treinreizen B.V. is specialist in treinrondreizen op maat in Zwitserland. Het is een Nederlandse reisorganisatie, opgericht door Wendy Berendsen. Zij heeft ruim 15 jaar ervaring opgedaan bij grote, gerenommeerde reisorganisaties in het samenstellen van reizen binnen Europa. Tijdens het reizen in Zwitserland is de passie ontstaan voor dit prachtige land met zijn bergen, gletsjers, meren, grote diversiteit aan excursiemogelijkheden en gastvrije mensen, maar in het bijzonder voor de mooie, onvergetelijke treinreizen die er te maken zijn.

PUUR treinreizen heeft in samenwerking met het tv-programma Reiskriebels een item gemaakt over treinreizen in Zwitserland. We zijn hiervoor onderweg geweest met de panoramatrein Bernina Express.  In oktober 2021 is dit uitgezonden op SBS6.

 

PUUR treinreizen staat voor:

  • Persoonlijke benadering en service
  • Kwaliteit en Zwitserse precisie
  • Flexibiliteit en op maat gemaakte reizen
  • Jarenlange expertise in het samenstellen en verkopen van treinreizen in Zwitserland
  • Uitgebreide kennis en ervaring met de treinreizen in Zwitserland

PUUR treinreizen B.V. 

PUUR treinreizen B.V. is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties(VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om  zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

PUUR treinreizen B.V.  is aangesloten bij GGTO Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Hiermee voldoen wij aan de wettelijke garantiestelling voor aanbieders van pakketreizen.

PUUR treinreizen B.V.  is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen

Een mooie treinreis boeken?

Bekijk ons reisaanbod of vraag uw reisvoorstel aan

Reisvoorstel aanvragen