Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Treinreizen door Zwitserland

De mooiste treinreizen door Zwitserland. Bekijk ons reisaanbod met de wereldberoemde Glacier en Bernina Express of laat een treinvakantie op maat maken.

Treinreizen in Zwitserland

Een treinreis in Zwitserland maken betekent uit het raam kijken naar het voorbijtrekkende landschap. Het landschap dat dan weer uit bergen met besneeuwde toppen bestaat en dan weer uit meren met palmbomen en bloemen. Bergdorpjes en mondaine steden die elkaar afwisselen. Zitten en alleen maar genieten van de gesprekken om je heen. Af en toe uitstappen voor de volgende trein, die er altijd staat en precies op tijd vertrekt. Uitgerust aankomen in het hotel op een steenworp lopen van het station. Dat is het gevoel van een treinreis in Zwitserland!

Treinreis met de Glacier Express op het Landwasser viaduct

3-daagse treinreis Glacier Express

Één van de mooiste treinreizen ter wereld van St. Moritz naar Zermatt of vice versa. Over 291 bruggen, door 91 tunnels, door de Rijnkloof en over de Oberalppas op 2033 m. Geniet u van de pure en ongerepte natuurlijke schoonheid van de oeroude bergbossen, glooiende Alpenweides, bergriviertjes en de bergdorpjes en dalen.
Vanaf€695
0
Bekijk reis
Treinreizen Zwitserland - Bernina Express panoramatrein in de Montebellobocht met de Morteratsch gletsjer op achtergrond

11-daagse treinreis Puur Zwitserland

Zwitserland is een puur land, van machtige, ruige bergen tot de heldere meren. Het beste van Zwitserland dat is wat deze reis u te bieden heeft. Van de mediterrane sfeer in Lugano tot aan de 29 bergtoppen van minimaal 4000 m rond Zermatt. Per trein, bus en kabelbaan kennis maken met het pure Zwitserland.
Vanaf€2,175
0
Bekijk reis
Bernina Express bij Lago Bianco

5-daagse treinreis Glacier & Bernina Express

Een combinatie van de mooiste panoramatreinen van Zwitserland met als start- en eindpunt Brig. Brig ligt in het zonnige Oberwallis en is centraal gelegen in de Alpen. Eén van de mooiste Alpenpassen, de Simplonpas, begint bij Brig.
Vanaf€1,095
0
Bekijk reis
Bernina Express bij Lago di Poschiavo

8-daagse treinreis Rail Adventure

Deze treinreis neemt u niet alleen mee met de panoramatreinen van de Bernina- en Glacier Express, maar kunt u er ook voor kiezen om met de panoramatrein Gotthard Panorama Express over de historische route van de Gotthard pas te reizen in combinatie met een cruise over de Vierwaltstättersee bij Luzern.
Vanaf€1,545
0
Bekijk reis
Bernina Express met Morteratsch Gletsjer op achtergrond

6-daagse treinreis Zwitserse Panoramatreinen

Met de mooiste panoramatreinen dwars door Zwitserland. Geniet van de schitterende uitzichten en reis mee met de Glacier Express en Bernina Express over bergpassen, bruggen en door tunnels. Inclusief een treinrit met de Gornergrat Bahn met uitzicht op de wereldberoemde en meest gefotografeerde top van de Matterhorn.
Vanaf€1,375
0
Bekijk reis
Treinreis met de Bernina Express van Tirano naar Chur, de oudste stad van Zwitserland. Een hoogtepunt van de reis is het cirkelviaduct bij Brusio

8-daagse treinreis Grand Tour Zwitserland

De treinreis Grand Tour neemt u mee langs alle Zwitserse hoogtepunten, vaak letterlijk. U reist met alle beroemde panoramatreinen, maakt een treintocht naar de top van de Jungfrau met uitzicht over de omliggende bergtoppen en de Aletschgletsjer en een mooie cruise op de Vierwalsttättersee.
Vanaf€1,695
0
Bekijk reis
Trein van de Rhaetische Bahn op het traject van de Bernina Express onderweg naar het dal van Poschiavo.

3-daagse treinreis Bernina Express

Reis in een panoramawagon van de Bernina Express. De mooiste verbinding tussen de bergwereld in het noorden en de palmbomen in het zuiden. De panoramatrein rijdt door 55 galerijen, over 196 bruggen, trotseert hellingspercentages tot 7% en geldt als één van de steilste smalspoortrajecten zonder tandradaandrijving ter wereld. Een spoortechnisch hoogstandje!
Vanaf€675
0
Bekijk reis
Panoramatrein Glacier Express op de Oberalppass

8-daagse treinreis Glacier Express, Jungfrau en Gornergrat

In Interlaken met de trein van de Jungfraubahn naar het hoogste treinstation van Europa, het Jungfraujoch en in Zermatt met de Gornergrat Bahn naar de top van de Gornergrat met uitzicht op de beroemde Matterhorn. In een panoramawagon van Zermatt naar St. Moritz met de langzaamste sneltrein ter wereld, de Glacier Express.
Vanaf€1,695
0
Bekijk reis
Wengen Jungfraubahn

5-daagse treinreis Zwitserse Toppen Jungfrau en Rigi

Per trein naar het hoogst gelegen treinstation in Europa, het Jungfraujoch bij Interlaken en met de steilste tandradbaan ter wereld naar de top van de Pilatus bij Luzern. Twee unieke treintochten! Tussen Luzern en Interlaken maakt u nog een mooie treinreis met de Luzern-Interlaken Express van de GoldenPass Line.
Vanaf€1,195
0
Bekijk reis
Excellence Class in de Glacier Express

5-daagse luxe treinreis Glacier Express Excellence Class

Een bijzondere treinreis met de wereldberoemde Glacier Express in de meest luxe klasse van Zwitserland, de Excellence Class. Van St. Moritz naar het autovrije Zermatt aan de voet van de Matterhorn.
Vanaf€1,745
0
Bekijk reis
GoldenPass Panoramic in de wijngaarden bij Montreux

6-daagse treinreis GoldenPass Express Luzern, Interlaken en Montreux

U volgt het spoor van de GoldenPass Line. Van Luzern, in het hart van Zwitserland, via Interlaken naar Montreux aan het Meer van Genève. In Luzern kunt u optioneel een tocht maken met de tandradbaan naar de top van de Pilatus of Rigi en in Interlaken naar de top van de Jungfrau.
Vanaf€1,095
0
Bekijk reis

Reisvoorstel aanvragen