Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Bijzondere treinen in Zwitserland

Bijzondere treinen in Zwitserland

Zwitserland staat bekend om zijn bijzondere en unieke treinreizen, maar ook om de uitstekende treinverbindingen. In Zwitserland komt u op bijna iedere plek met een boot, kabelbaan of (kabel)trein. Dat maakt het reizen met de trein in Zwitserland gemakkelijk en comfortabel en het is een fantastische ervaring om met één van de bijzondere treinen te reizen.

Panoramatreinen

Er zijn verschillende routes en trajecten die ieder uniek zijn, bijvoorbeeld de langzaamste sneltrein ter wereld de panoramatrein Glacier Express, de steilste tandradbaan ter wereld de Pilatus Bahn, het hoogste treinstation in Europa bij het Jungfraujoch. De meeste panoramatreinen zijn toeristische treinen en deze rijden bijna het hele jaar. Een enkele zoals de Gotthard Panorama Express alleen van april t/m oktober. Er zijn ook reguliere treinen waar een panoramawagon aan gekoppeld wordt zoals bij de Centovalli Bahn. Naast toeristen gebruiken dan ook de Zwitsers zelf deze trein. Voor een aantal panoramatreinen is een zitplaatsreservering verplicht. De bergtreinen verbinden de dorpjes of gebieden hoog in de bergen en zijn vaak een unieke belevenis.

Met deze bijzondere en unieke treinen en routes stellen we mooie treinrondreizen samen.

Uw treinrondreis in Zwitserland

We hebben al een groot aantal treinrondreizen voor u samen gesteld met bijzondere en vaak spectaculaire routes. Per trein reist u naar authentieke Zwitserse dorpjes of steden met verblijf in een 3*, 4* of 5* hotel. De treinreis tussen de plaatsen kan met een bijzondere bergtrein of een panoramatrein zijn, maar ook met een regionale trein. In de panoramatreinen is uw zitplaats alvast gereserveerd, maar bij alle andere treinen bent u vrij om iedere gewenste verbinding te nemen en kunt u uw tijd zelf indelen.

Zit uw ideale treinrondreis er niet bij? Geen probleem we stellen ook treinreizen geheel op maat samen. Ook de bestaande treinrondreizen kunnen aangepast worden aan uw wensen met een extra overnachting of een extra treinroute.

 Een mooie treinrondreis maken met deze treinen, inspiratie opdoen of een voorbeeldreis bekijken? Bekijk ook ons reisaanbod.

Glacier Express

Klik voor meer informatie

Bernina Express

Klik voor meer informatie

Pilatusbahn

Klik voor meer informatie

GoldenPass Line

Klik voor meer informatie

Gotthard Panorama Express

Klik voor meer informatie

Jungfraubahn

Klik voor meer informatie

Gornergrat Bahn

Klik voor meer informatie

Rigi Bahn

Klik voor meer informatie

Reisvoorstel aanvragen