Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Jungfraubahn

Jungfraubahn

De treinen van de Jungfraubahn rijden onder andere naar Schynige Platte, Mürren en Harder Kulm, maar de meest spectaculaire is wel de trein naar het Jungfraujoch, het hoogstgelegen treinstation in Europa op 3454 m.

Vanaf Interlaken Ost zijn er twee manieren om er te komen. Via Grindelwald of via Lauterbrunnen en Wengen. Het traject naar het Jungfraujoch loopt van het station Kleine Scheidegg naar de Eigergletsjer, waar de zeven kilometer lange tunnel begint die door de Eiger en de Mönch tot op het Jungfraujoch loopt. Twee stops in de bergtunnels bieden door openingen in de Eiger Noordwand een spectaculair uitzicht over de omliggende gletsjerwereld.

Vanaf het Sphinx uitzichtterras staat u te midden van de eeuwige sneeuw met uitzicht over de bergtoppen van onder andere de Jungfrau, Mönch en Schilthorn en de Aletschgletsjer, deze is met 23 km de langste gletsjer in de Alpen. Bij goed zicht ziet u zelfs het Schwarzwald en de Vogezen.

Bij het Jungfraujoch kunt u ijssculpturen zien binnen in de gletsjer, een wandeling maken over de wandelpaden naar bijvoorbeeld de hut Mönchjoch (ca. 45 minuten) of van het uitzicht genieten onder het genot van een maaltijd in één van de drie restaurants, bijvoorbeeld het gletsjerrestaurant “Top of Europe”.

Aan de rechterzijde van deze pagina staan treinreizen inclusief de excursie naar het Jungfraujoch met de Jungfraubahn.

Reisvoorstel aanvragen